18 שנות מאסר נגזרו היום על עבריין מין שהורשע על פי הודאתו במסגרת הסדר טיעון ב-49 אישומים שונים של אונס, מעשי סדום ומעשים מגונים. שיטת הפעולה שלו כללה התחזות לנער או נערה, עידוד נערות לבצע אקטים מיניים – ואז איום שיפרסם את התיעוד אם אלו יתלוננו נגדו. החומרים שנתפסו במחשבו, וכוללים סרטונים ותמונות רבים, חושפים כיצד התעלל ביותר ממאה קטינות בארץ ובחו"ל.
אוכלוסיית בני הנוער מהווה קרבן פוטנציאלי קל לעברייני מין בכלל ואלה הפועלים באמצעות האינטרנט בפרט. בני נוער משתמשים שימוש תדיר באמצעי תקשורת זה ונחשפים לפיתויים באמצעות חורשי רעה שונים. כאשר ביהמ"ש שם לנגד עיניו את החובה להגן על הקטינים, עליו לשים לנגד עיניו גם את ההכרח להרתיע את אלה המשתמשים באינטרנט אמצעי לפגיעה בקטינים ולהענישם לחומרא, זאת עשה ביהמ"ש היום בגזר דינו הכבד והראוי, המגלם בתוכו את חומרת המעשים וחשיבות שיקול ההרתעה במקרים מסוג זה.
רשת האינטרנט ותקשורת המחשבים והמכשירים הניידים, יצרה אמצעי קל לעבריינים להפיל ברשתם אנשים תמימים בצורות שונות. רשויות אכיפת החוק ומערכת המשפט חייבות לשים לנגד עיניהן תופעה זו של ניצול לרעה של האמצעי הטכנולוגי המודרני ולהגן על הציבור מפני אלו העושים בו שימוש לרעה. פשיעה באמצעות מחשב או מכשיר נייד, על גווניה השונים, מחייבת את הרשות המחוקקת, גורמי האכיפה ואת מערכת המשפט להתאים את תגובתם לאמצעי הפעילות החדשני וזאת כדי להגן על הציבור מפני אלו העושים בו שימוש לרעה.
במשרדנו אנו מלווים נפגעי עבירה רבים אשר הפכו בן רגע ל״קורבנות הרשת״. ילדים, נערים ונערות באים לקבל סיוע בתהליך תרגום האימה שחוו לסעדים משפטיים שיתנו מענה לפגיעה הקשה שעברו.
במסגרת הליווי המשפטי שמשרדנו נותן ניתן בין היתר, גם סיוע צמוד והדרכה להורים אשר בתמימותם לא הצליחו להגן על ילדיהם.